2014-10-08

E-codes contains in ingredients Colours

Investigation. Group: Colours
E100: Curcumin
E101: Riboflavins (i) Riboflavin (ii) Riboflavin-5'-phosphate
E102: Tartrazine E104: Quinoline Yellow
E110: Sunset Yellow FCF, Orange Yellow S
E120: Cochineal, Carminic acid, Carmines
E122: Azorubin, Carmoisine E123: Amaranth
E124: Ponceau 4R, Cochineal Red A
E127: Erythrosine E128: Red 2G E129: Allura red AC E131: Patent Blue V
E132: Indigotine, Indigo Carmine E133: Brillant Blue FCF
E140: Chlorophylls and chlorophyllins (i) chlorophylls (ii) chlorophyllins
E141: Copper complexes of chlorophylls and chlorophyllins (i) copper complexes of chlorophylls (ii) copper complexes of chlorophillins
E142: Green S E150 a: Plain Caramel E150 b: Caustic sulphite caramel
E150 c: Ammonia caramel
E150 d: Sulphite ammonia caramel
E151: Brillant Black BN, Black BN
E153: Vegetable carbon E154: Brown FK E155: Brown HT
E160 a: Carotenes (i) Mixed carotenes (ii) Beta-carotene
E160 b: Anatto, bixin, norbixin
E160 c: Paprika extract, capsanthin, capsorubin
E160 d: Lycopene
E160 EBeta-apo-8'-carotenal (C 30)
E160 f: Ethyl ester of Beta-apo-8'-carotenic acid (C30)
E161 b: Lutein E161 g: Canthaxanthin
E162: Beetroot Red, betanin
E163: Anthocyanins E170: Calcium carbonates (i) Calcium carbonate (ii) Calcium hydrogen carbonate
E171: Titanium dioxide
E172: Iron oxides and hydroxides
E173: Aluminum
E174: Silver
E175: Gold
E180: Litholrubine BK

No comments:

Post a Comment